Betingelser

Handelsbetingelser

1. Køb hos By Falengreen

Der er ikke indgået en bindende købeaftale med By Falengreen, før De har modtaget en ordrebekræftelse fra By Falengreen.

2. Priser

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes.

Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

Der tages forbehold for:

 • Valutaændringer
 • Force majeure
 • Leveringssvigt
 • Afgiftsændringer
 • Udsolgte varer og trykfejl

3. Salg generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet er den gældende bestillingspris.

4. Levering

Der tages forbehold for udsolgte varer, varer i restordre og udskudt leveringstid hos By Falengreens underleverandører og grossister. I tilfælde, der vedrører dette forhold, gives kunden hurtigst muligt besked via mail eller pr. telefon.

5. Afbestillinger

Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, skal det som udgangspunkt ske ved at fremsende en e-mail med mærket “Afbestilling”. Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå.

Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til mail @byfalengreen.dk med teksten “Afbestilling” indsat i emnetekst.

Afbestilling skal ske inden kl. 10.00 hos By Falengreen senest næste hverdag, efter bestillingen er foretaget.

6. Betaling

De mulige betalingsmåder hos By Falengreen er:

 • Dankort
 • Visa/Dankort
 • Visa Electron
 • MasterCard
 • MasterCard Debet
 • Mobile Pay
 • Bankoverførsel

7. Anvendelse af reklamationsretten

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles By Falengreen inden rimelig tid efter varens modtagelse. Hvad angår varer, der er blevet skadet under transport, skal der gøres anmærkning på fragtbrevet og tages kontakt til kundeservice senest næste hverdag.

Kunden opfordres på det kraftigste til at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning.

Varer, der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto, nægtes modtaget af By Falengreen.

8. Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl

Ved tilbagesendelse af defekte eller forkerte varer til By Falengreen, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr.

Varer bør returneres med en fakturakopi, hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt, indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.

9. Forsvarlig returnering

Alle produkter, der returneres til By Falengreen, skal være forsvarligt indpakket.

By Falengreen anbefaler, at varen returneres via GLS, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i GLS´s system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til By Falengreen. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

10. Er de i tvivl

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler By Falengreen, at De retter henvendelse til vores kundeservice hos By Falengreen på mail@byfalengreen.dk eller på telefon 20825302.

11. Særlige bestemmelser for erhversdrivende

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation.

 • Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.
 • Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode.

Fortrydelsesret

Den lovpligtige 14 dages fortrydelsesret.

1. Den 14 dages fortrydelsesret
2. Sådan returnerer du varen

1. Den 14 dages fortrydelsesret

I forbrugerkøb, hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet, har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage, tilbagebetaler vi varens pris plus forsendelsesomkostninger.

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Postdanmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af By Falengreen ud fra en mulig salgsværdi.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i ORIGINAL EMBALLAGE. Manglende ORIGINAL EMBALLAGE medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor De ud fra en vurdering foretaget af SOULGLOW, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende ORIGINAL EMBALLAGE m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes.

Omkostninger ved at sende varen retur, påhviler forbrugeren.

By Falengreen returnerer fakturabeløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 12c.

2. Sådan returnerer du varen

Der er tre måder, hvorpå De kan returnere varen:

 • De kan nægte at modtage varen.
 • I denne sammenhæng beder vi Dem om at gøre fragtfirma opmærksom på, at De straks vil returnere varen til By Falengreen.
 • De kan modtage varen og efterfølgende inden for de 14 dage returnere varen til By Falengreen.
 • I denne sammenhæng beder vi Dem vedlægge en kopi af fakturaen samt vedlagte returseddel for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos By Falengreen.

Retur adresse er følgende:

By Falengreen
Claus Holms alle 2, 1. Kontor 10
8260 Viby j
Telefon: + 45 40 92 98 62
Mail: mail@byfalengreen.dk
Cvr: 36428414